Kinderen

Wanneer je op zoek bent naar kindvriendelijke activiteiten tijdens je zomervakantie in Alpendorf, zijn dit onze absolute aanraders:

Geisterberg St. Johann-Alpendorf

Je kunt in het dal omhoog met de gondel of wandelend de Geisterberg op. Het is een avontuur om met kinderen de Geisterberg op te gaan in de zomer. Er zijn 40 kleine en grote speelplaatsen over de looppaden. De meeste hiervan zijn begaanbaar met een kinderwagen. Er zijn onderweg activiteiten als waterspelletjes, klimtorens, schommels en vele glijbanen. Daarnaast gaat er een treintje, getrokken door een tractor helemaal naar het bovenste station van de Alpendorf gondel naar het centrum van de Geisterberg avonturen wereld! Zie alle informatie op de website: klik hier.

Zwembad

In Wagrain zit een prachtig zwembad. Er kan zowel binnen als buiten gezwommen worden. Er zijn verschillende waterglijbanen en spannende waterattracties. In de zomer kan er ook gebruik gemaakt worden van het openluchtrestaurant. 

Activiteiten

Ook hebben we veel activiteiten in de natuur op een rijtje gezet. Deze activiteiten zijn ook geschikt om met kinderen te gaan ondernemen. Zie ook deze leuke site om activiteiten te vinden die leuk zijn met kinderen in de omgeving van Salzburgerland.

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken