Het skigebied

Snow Space Salzburg

Alpendorf heeft een prachtig skigebied. Het biedt sneeuwzekerheid van december t/m april. Met de liftpas kan je de andere 24 skigebieden van Ski Amade verkennen. Ski Amade biedt maar liefst 800 km pistes. Er is genoeg plek om op avontuur te gaan. Alpendorf beschikt over een freestyle park, 47 moderne top liften, 64 skiroutes en overzichtelijke pistes. Het is een kindvriendelijk gebied en het heeft een leuk kinderland. Hier kunnen jouw kinderen de eerste stappen maken voor hun toekomstige ski carrière.

Pistes voor jong en oud!

Het gebied bestaat uit 100 km blauwe pistes, 124 km rode pistes en 12 km aan zwarte pisten. De pistes in Alpendorf zijn gemiddeld gezien vrij laagdrempelig. Ook de pistes richting Wagrain zijn erg toegankelijk, waardoor je gemakkelijk van het ene dorpje naar het andere dorpje kan skiën.

Langlaufen

In Alpendorf zijn er genoeg mogelijkheden voor langlaufen. In totaal vind je hier zo’n 220 kilometer aan loipes verdeeld over Alpendorf, Wagrain en Flachau. In Alpendorf vind je de hoogstgelegen loipe op 1.530 meter hoogte. Je vind deze loipe vlakbij het bergstation van de Alpendorf gondel.

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken