Skischolen

In Alpendorf biedt 4 skischolen aan je kan kiezen uit:

Skischool Alpendorf


Skischool Alpendorf is gespecialiseerd in ski groep reizen, zij zorgen ervoor dat de skigroepen snel hun uitrusting hebben zoals: ski’s, Snowboards, skistokken, sportmode, helm ect. Je kunt bij hun terecht voor privé, of groep lessen. En kiezen de een bijpassende leraar voor u. zij leggen niet alleen de focus op het aanleren van de juiste skitechniek, maar vooral op plezier maken, en een unieke ski-ervaring te beleven in de bergen.

Wolfgang pfeifhover ski-& Mountain Coaching

Deze Engelse organisatie biedt privéles, tour skiën, free skiën, langlaufen en tours om te wandelen in de beren. De bergcoach past zich volledig aan uw individuele behoeften aan, of het nu gaat om beginnende skiërs of professionals.

Ski School Toni

Zij bieden een gevarieerd programma voor alle cursisten en garanderen snel leersucces. Zij worden geplaats in een uitdagende groep naar hun niveau, en worden verdeeld in kleine groepen. Zij bieden groepslessen en privélessen. En hebben een prachtig kinderland tot beschikking.

Skischool Rott Weiss Rott

Het skileraren team van de skischool bestaat uit uitstekende opgeleide, meertalige ski-, snowboardleraren & ski-, snowboardleraressen. Zij hebben een gezellig kinderland waar kinderen veel plezier uit kunnen halen. Ook bieden zij privéles, groep lessen voor beginners en professionals.

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken