Supermarkten en winkels

Broodjesservice

In het appartementencomplex wordt een broodjesservice aangeboden. In het appartement ligt een formulier met een divers aanbod aan verschillende broodjes voor het ontbijt. U kunt telefonisch doorgeven wat u wenst voor het ontbijt van de volgende dag. 

  • De bestelling kan doorgegeven worden via Whats-app voor 11.00 uur via dit nummer: +4366 475107871. (vergeet niet door te geven dat het om top 3 gaat)
  • Of u kunt gebruik maken van het formulier en deze invullen en voor 11.00 uur op het mededelingenbord hangen bij de ingang. (vergeet niet door te geven dat het om top 3 gaat)

U dient contant te betalen bij het bezorgen van de broodjes. 

Spar

In het dorp zelf bevindt zich een buurtsupermarkt. Ideaal om even snel wat boodschappen in huis te halen.

Lidl of Spar

In St. Johann im Pongau zit een grote Lidl en een grote Spar. Het is handig om hier de grote boodschappen in te slaan.

Winkelen

In St. Johann im Pongau vind je het grootste winkelcentrum van de regio. Op een uur rijden van Alpendorf ligt de grote stad Salzburg.  “Winkelen in Salzburg is leuk, het aanbod van winkels is namelijk erg divers en net even anders dan in Nederland. Natuurlijk tref je in Salzburg de bekende modemerken  die je ook in Nederland tegenkomt zoals Zara, H&M, en C&A. Echter, vind je in Salzburg ook nog veel typische Oostenrijkse winkels gespecialiseerd in de klederdracht zoals; dirndls en lederhosen. Ga gerust naar binnen maar steek er niet de draak mee. De Oostenrijkers zijn namelijk erg trots op de klederdracht en dat snap ik best want ik vind het een ontzettend mooi gezicht.”

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken