Faciliteiten

Het is erg fijn dat Alpendorf beschikt over uitgebreide faciliteiten. Wanneer je op vakantie gaat naar de bergen, wil je graag onbezorgd kunnen genieten. Op deze pagina kun je alles lezen over de faciliteiten in en rondom Alpendorf.  

Supermarkten en winkels

In de omgeving van Alpendorf zijn genoeg supermarkten en winkels te vinden. Zo bevindt er in Alpendorf een Spar. Voor een kleine boodschap is de Spar zeer geschikt. Wil je veel boodschappen doen om het appartement bijvoorbeeld te bevoorraden, dan is het handiger om naar de Lidl in St. Johann im Pongau te gaan. Dit is ongeveer vijf minuten rijden met de auto vanaf het appartement. Wil je een dagje winkelen, dan is St. Johann im Pongau ook heel gezellig en dichtbij. Mocht je een grote stad willen bezoeken, dan is Salzburg aan te raden. Salzburg is ongeveer 50 minuten rijden vanaf het appartement. Je kunt ook met de trein of taxi naar Salzburg. 

Restaurants

Alpendorf zit boordevol gezellige en sfeervolle restaurants. Van typisch Oostenrijkse gerechten naar een lokale pizzeria. Op deze pagina lees je meer over de restaurants in en rondom Alpendorf.

Gratis WiFi

Wat ideaal is aan dit gebied is dat er overal WiFi punten zijn. Dus ga je op wintersport of maak je een mooie bergwandeling tijdens je zomervakantie, dan heb je op veel plekken Wi-Fi verbinding. 

5 stappen voor gebruik van gratis WiFi

  1. Activeer wifi op uw mobiele toestel
  2. Open de webbrowser
  3. Log in via “Internet toegang” van de Free Wifi-startpagina
  4. Accepteer de algemene voorwaarden
  5. Surf gratis op de internetpagina’s van Ski amadé

Huisartsen, tandartsen en ziekenhuizen

Vlakbij Alpendorf zijn er ook Huisartsen, tandartsen en een ziekenhuis. Lees hier meer over deze faciliteiten. Als je lekker wilt eten op vakantie is Alpendorf zeer geschikt. Er is een divers aanbod aan restaurants.

Skiverhuur en skischolen

De skiverhuur bevindt zich naast de gondel en daarmee op loopafstand van het appartement. Er is een samenwerking met ski verhuur Sport 2000. Als je hier je ski uitrusting huurt, ontvang je bij het benoemen van dit verblijf 10% korting (Hirschkogel, top 3). Klik hier voor de website van Sport 2000 in Alpendorf. Er zijn verschillende skischolen in Alpendorf. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over skischolen.

Alpendorf ligt centraal gelegen. Je kunt in de winter gratis gebruik maken van de skibus, mits je in bezit bent van een skipas. Er rijden veel taxi’s rond waar je gebruik van kunt maken. Het vliegveld ligt op ongeveer 45 minuten afstand van het appartement. Ook is er een goede treinverbinding aanwezig. 

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken