Wintersport

Skigebied Snow Space Salzburg

Skigebied Snow Space Salzburg bestaat uit Flachau, Wagrain en Alpendorf (St. Johann in Salzburg). Zij behoren samen met Flachauwinkl/Zauchensee tot een van de grootste skigebieden van de Alpen. Vanaf 2021 is er ook een rechtstreekse verbinding naar Radstadt/Altenmarkt. Hierdoor kun je genieten van nog meer ski kilometers en is Snow Space Salzburg een van de grootste skigebieden van de alpen.

Voor beginnende en gevorderde skiërs

Het skigebied is geschikt voor alle type skiërs. Zo is het gebied zeer aantrekkelijk voor beginners vanwege de mooie brede blauwe pistes, maar ook voor ervaren skiërs vanwege bijvoorbeeld de wereldbeker pistes (Herman Meijer piste). Zeer gunstig is de hoogte van het skigebied. Er is namelijk het hele seizoen door sneeuwzekerheid. Mocht het voorkomen dat er op bepaalde pistes te weinig sneeuw ligt, kunnen de moderne kunst sneeuwkanonnen ervoor zorgen dat er betrouwbare, hoogwaardige skiconditie geboden wordt in het voor- en naseizoen. Daarnaast is Snow Space Salzburg een modern gebied met de allernieuwste skiliften. 

Er zijn ontzettend veel leuke berghutten in het skigebied. Want wat is een leuke wintersport zonder hapjes en drankjes tussendoor? Lees hier meer informatie over restaurants en berghutten. Er is een goede verbinding met de skibus waar je gratis gebruik van kunt maken als je een skipas hebt. Het appartement bevindt zich vlak na de piste. Het is zo’n 3 minuten lopen naar de gondel. Als er genoeg sneeuw ligt in het dal, kun je ook naar de gondel skiën. 

Skilessen en skiverhuur in Alpendorf

Er zijn meerdere skischolen in Alpendorf. Op deze pagina is alles te vinden wat je moet weten over de skischolen in Alpendorf. In het dal bevindt zich onderaan de piste, ski verhuur Sport 2000 waar wij mee samenwerken. Als je hier je ski uitrusting daar huurt, ontvang je bij het benoemen van je verblijf 10% korting. Klik hier voor de website van Sport 2000 in Alpendorf.

Ben je na het skiën in voor een feestje, valt er uiteraard veel apres ski plezier te beleven. Tenne is o.a. een ontzettend gezellige apres ski tent in Alpendorf en bevindt zich vlak naast de piste. Lees hier meer over de après ski en en rondom Alpendorf.

Klik hier voor de pistekaart van skigebied Snow Space Salzburg.  

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken