Culinair

Restaurants

In en rondom Alpendorf heb je een divers aanbod met veel gezellige en sfeervolle restaurants. De Oberforsthofalm is onze persoonlijke favoriet. Ze hebben iedere avond de lekkerste regionale en typisch Oostenrijkse gerechten voor je klaarstaan. Tegelijkertijd kun je door de panorama lounge genieten van een prachtig uitzicht op de (witte) bergtoppen. 

Bistro Papajoe is een restaurant met heerlijke tapas. Er staan warme en koude tapas, maar ook kleine gerechtjes en sandwiches op het menu. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreide wijnkaart met regionale Oostenrijkse wijnen. 

Panoramarestaurant Alpina ligt gelegen op vijf minuten loopafstand van het appartement. Het is een elegant restaurant waar je chique kan dineren met een adembenemend panorama uitzicht. 

Daarnaast heeft Alpina ook een Bistro-Café-Pizzeria. Er is een leuke, ongedwongen sfeer voor iedereen. Ze serveren lichte mediterrane gerechten, knapperige salades en overheerlijke italiaanse gerechten, waaronder pizza’s uit de originele Italiaanse houtgestookte oven. Je kunt ook gebruik maken van de afhaalservice. Door de korte afstand van vijf minuten tussen het restaurant en het appartement is dit een aanrader.

In St Johann im Pongou zit een sfeervol restaurant genaamd Cavalli. Neem tijdens de lunch plaats op onze lunchkaart met bijzonder aantrekkelijk dagaanbod, ’s avonds geniet u van topgastronomie met culinaire hoogstandjes.

Neem gerust een kijkje op Tripadvisor voor meer leuke restaurants in en rondom Alpendorf

Verblijven in dit luxe appartement?

Mogelijk vanaf slechts € 159,- per nacht

Nu boeken